Моделі дефілювали по незвичайному подіуму в елегантних сукнях з корсетами низької посадки і класичних костюмах CHANEL.

Про це повідомляє РБК.

У Парижі зібралися модниці з усього світу – тут проходить одна з найочікуваніших подій fashion-індустрії, а саме – Тиждень високої моди сезону весна-літо 2019/20. Свою колекцію «від кутюр» вже представив легендарний будинок моди CHANEL.

Показ проходив на одній з локацій величного Великого палацу (Grand Palais) в Парижі, який знаходиться недалеко від Єлисейських Полів. Що й не дивно! Показ CHANEL не може проходити в непримітних місцях!

На тлі ідеально підстрижених галявин, біля блакитного басейну дефілювали моделі в розкішних вечірніх сукнях і твідових костюмах – фірмовий символ бренду.

Кожен з образів – цікаве відсилання до часів правління королівських династій. Тільки безумовно, в сучасних варіаціях: високі зачіски, прикрашені дорогоцінними брошками, сукні з низькими корсетами і широкими спідницями, повітряні рукави-дзвіночки, багато пір'я, квіткового декору і воланів.

Поки десятки всесвітньо відомих брендів влаштували "революцію в стилі 80-х", пропонуючи модницям одягатися в піджаки з гострими плечима, CHANEL у властивій для себе манері пропонує іншій варіант. Бренд звертає увагу на жіночність. Вже якщо вибирати речі з акцентом на плечі, то віддайте перевагу повітряним "ліхтарикам" або ж декору з фатину.

Також нікуди не йде "манія" на паєтки, блискітки і штучні діаманти.

Колірна гамма – в принципі, традиційна для CHANEL. В пошані – пастельні відтінки зеленого, рожевого, жовтого, бузкового. Чорно-білі поєднання також в моді. Хоча, ця класика завжди актуальна.

Зверніть увагу на взуття. Бренд пропонує оригінальні закриті босоніжки на низькому каблуці, при цьому з відкритою п'ятою.

ІА "Вголос": НОВИНИ