Водія Mercedes-Benz E 200, який на початку серпня спричинив смертельну аварію біля Хмельницького, взяли під варту та відсторонили від посади в поліції.

Хмельницький міськрайонний суд обрав запобіжний захід інспектору патрульної поліції регіону через вчинення ДТП, у якій загинула сім’я з 2-річною дитиною. Про це повідомила пресслужба територіального управління ДБР у Хмельницькій області.

За рішенням суду правоохоронця відсторонено від займаної посади та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Раніше ми повідомляли, що 1 серпня, під вечір на трасі Н09 Житомир - Львів 25-річний поліціянт на елітному авто виїхав на зустрічну смугу та вчинив смертельне ДТП. Внаслідок аварії загинула вся молода сім’я-38-річний водій, його 40-річна жінка, та їхній дворічний син. Працівники Теруправління ДБР у Хмельницькому того ж дня затримали водія, а прокуратура висунула підозру працівнику поліції у спричиненні смертельної автотрощі.

Прокуратура повідомила інспектору сектору реагування патрульної поліції про підозру за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох осіб). Якщо його провину доведуть, патрульному загрожує до 10 років позбавлення волі. За результатами експертизи, за кермом він був тверезим.

ІА "Вголос": НОВИНИ