Є доволі серйозне протистояння між Адміністрацією Президента та Міністерством внутрішніх справ.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» політолог розповів Олександр Мусієнко.

«Це було помітно і на мітингу, що відбувся на Подолі за участі Тимошенко. І ця вся історія не дуже добре завершилась для поліції», - уточнив він.

Крім того, за словами експерта, що важливо: Аваков публічно в ефірі одного з телеканалів заявив про те, що поліції відомо про факти стеження працівниками СБУ за деякими кандидатами у Президенти. І поліція буде за цим фактом відкривати кримінальні провадження. «Хоча Аваков розуміє, що таким чином він де-факто кидає виклик СБУ і Президенту. І по цій лінії між ними також назріває розкол. Вже не кажучи про розкол у стосунках у політичному сенсі», - розповів Олександр Мусієнко.

За його словами, загалом Аваков — помітна особистість в українській політиці. Він дуже часто не боїться висловлювати особисту позицію з багатьох питань. І не завжди вона збігається з думкою Президента. «Тому Аваков намагається вести свою доволі серйозну політичну гру. Гадаю, він та Яценюк ще мають певні амбіції реанімувати «Народний фронт», або створити щось на кшталт НФ і піти на парламентські вибори. Це, звісно, також породжуватиме чергові суперечності з командою Порошенка», - резюмував експерт.

Більше читайте тут: «Порошенко-Аваков: компроміс неможливий».

ІА "Вголос": НОВИНИ