[media=105155,105157,105161] 

Як повідомила в коментарі «Вголосу» координатор зв’язків з громадськістю львівської поліції Катерина Рибій, наразі не зрозуміло, хто винен у дорожньо-транспортній пригоді, адже обидва водії не визнають своєї провини.

«Учора, коли екіпаж патрульної поліції оформлював ДТП на вулиці Науковій під мостом, до полісменів підбігла жінка, яка розповіла, що дзеркало на її автомобілі пошкодив водій машини, що їхала поряд. За її словами, це сталося тоді, коли вона намагалася перелаштувати машину в іншій ряд, щоб розвернутися на світлофорі. Чоловік вийшов зі свого автомобіля і зламав дзеркало авто, після чого покинув місце події. Патрульні попросили її звернутися на «102», щоб викликати інший екіпаж. Коли на місце прибули поліцейські, жінка показала фотографію керманича-хулігана, і вже за декілька хвилин поліцейські побачили машину, що виїжджала з паркування біля супермаркету. Екіпаж зупинив авто за допомогою сирени та червоних проблискових маячків. За кермом виявився Михайло Сидорович, керівник АТП-1, який запевнив, що в ДТП винна жінка. І саме її автомобіль пошкодив дзеркало його машини. Разом з цим водій пояснив, що встиг самостійно полагодити дзеркало, тому на ньому не видно пошкоджень. На вимогу полісменів поїхати до райвідділу міліції, щоби розібратися в інциденті, обидва водії зголосилися. Там вони написали зустрічні заяви, у яких виклали свої версії ДТП», – розповіла Катерина Рибій.

Вона також зазначила, що тепер слідчі розшукують свідків, які бачили, що насправді сталося на дорозі.

Як писав «Вголос», учора керівника львівського АТП-1 затримала поліція.

Відзначимо, що Михайло Сидорович балотується до Львівської обласної ради від партії мера Львова «Об’єднання «Самопоміч».

ІА "Вголос": НОВИНИ