27 грудня, о 18.00 на оперативну лінію  102 надійшло повідомлення від водія  маршрутного таксі №13 про те, що на вулиці Виговського, біля поліклініки, невідомі обстріляли маршрутне таксі, внаслідок чого пошкоджено чотири  вікна"  повідомляє веб-сайт Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що стріляли з балкону однієї з квартир житлового будинку. У помешканні з якого, як було встановлено, обстріляли маршрутку, перебувало шестеро підлітків, чотири хлопці та двоє дівчат – всі неповнолітні. Один з юнаків, 15-річний львів‘янин, зізнався, що заради розваги, було здійснено постріли по маршрутному таксі  і видав працівникам поліції пневматичний пістолет з якого були здійснені постріли», – уточнюють слідчі.

Зазначається, що хлопця доставлено у Залізничний відділ поліції для дачі показів, очікують на приїзд батьків неповнолітнього та уточнюється інформація щодо постраждалих пасажирів маршрутки і всі обставини події.

Нагадаємо, про обстріл маршрутного автобуса повідомили спільноті «Варта 1» свідки події.

ІА "Вголос": НОВИНИ