Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

«Поліція протримала зловмисників максимально дозволений час. Вони напали на депутата і ще й були озброєні пістолетом, але представник Дніпровської районної прокуратури просто на підозрі, яку подає поліція, написав «не погоджуємо підозри». Тож люди, які зухвало напали на мене під час акції, для держави навіть не є підозрюваними, і поліція була змушена їх відпустити. Я розцінюю це як покривання забудовників Войцеховського з боку районної прокуратури», – прокоментував ситуацію Володимир Назаренко.

Варто зазначити, що у приватному секторі Дніпровського району зводять багатоповерхівку без жодних дозвільних документів на будівництво. З цього приводу порушили навіть декілька кримінальних справ, однак районна прокуратура не звертається до суду, щоби він заборонив будівельні роботи. На думку свободівця, це також підтверджує особистий інтерес прокуратури Дніпровського району в незаконній забудові.

Нагадаємо, що ввечері 11 серпня 2017 року під час акції протидії незаконній забудові на вул. Райдужній, 56, на Володимира Назаренка напали. Підкравшись ззаду, зловмисник ударив свободівця по голові залізною трубою, завдавши черепно-мозкової травми, струсу мозку та розсічення. Свободівця госпіталізували та наклали декілька швів, а двох нападників затримали та відвезли в ІТТ.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ