Поліція Києва знайшла вбивцю, який одним ударом у голову позбавив життя відвідувача супермаркету. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила прокуратура Києва.

Київська місцева прокуратура №5 повідомила про підозру 35-річному киянину, який під час конфлікту в супермаркеті наніс смертельний удар чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців. Інцидент стався на початку квітня в торговому центрі, в Оболонському районі столиці.

Конфлікт між чоловіками виник раптово. Підозрюваний наніс відвідувачу удар у голову, від якого чоловік упав на підлогу та втратив свідомість. У результаті потерпілий отримав важкі травми головного мозку, перелом кісток склепіння і основи черепа. Наступного дня помер.

«Зловмисник з місця вчинення злочину втік та переховувався більше 20 днів від правоохоронних органів. Проте правоохоронцям вдалося встановити його місцезнаходження та затримати. Під час обшуків у зловмисника вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину», - йдеться у повідомленні.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України («Умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»).

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що за звіряче вбивство болгарської журналістки винуватцю дали 30 років в’язниці.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ