Правоохоронці затримали у Львові чоловіка, який напав на жінку та пограбував її. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області на сторінці в соціальних мережах.

Відомо, що пограбування сталося вдень 24 травня на вулиці Скорини. 41-річний львів’янин зірвав з шиї 33-річної жінки фрагмент золотого ланцюжка та втік.

Поліції вдалося швидко розшукати та затримати нападника. До розшуку залучили оперативників кримінальної поліції, слідчо-оперативну групу та співробітників інших служб. Нападником виявився раніше судимий чоловік. Затриманому повідомили про підозру.

За вчинене йому загрожує позбавлення волі. Максимальне покарання – до шести років за гратами.

Нагадаємо, нещодавно представники Державного бюро розслідувань затримали двох посадовців з поліції Львова. Оперуповноважений та заступник керівника відділу кримінальної поліції вимагали хабар.

Також почастішали випадки шахрайства. У Львівській області правоохоронці затримали двох чоловіків з Харківської області, які представлялися медиками та видурювали гроші у людей нібито для того, щоб провести складну операцію їхнім родичам, які постраждали у ДТП.

Затримали і 58-річного іноземця, який причетний до низки злочинів на території Львівської області. Він разом зі спільником пропонували людям золоті вироби, які насправді були підробкою. У тих, хто не вірив у справжність виробу, виривали з рук гроші та втікали на автомобілі «Мерседес».

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ