Діяльність музиканта Святослава Вакарчука у новій Верховній Раді може закінчитись так, як і в минулій його каденції, - складанням мандату.

Таку думку в інтерв'ю «Вголосу» висловив директор Українського інституту майбутнього Юрій Романенко.

«Вакарчук загублений. Таке собі політичне »муму« у Верховній Раді. Дивишся його виступи й думаєш: ну навіщо? Він же не зі світу цього. Добрий музикант, а як політик – ніякий. В’ялий… Жінок таке не заводить. Для нього все може закінчитись так, як минулого разу – складанням мандату. Може, це в нього хобі таке – заходити і виходити… Не знаю. Але разом з «фракцією хороших людей» йому в цій Раді ловити явно нічого», - зазначив експерт.

Правильну позицію, за словами політолога, у цій Раді зайняла Юлія Тимошенко:

«Вона не в коаліції, але й в опозицію, як заявила, не піде. Підтримує владу там, де варто підтримати. Тобто старається бути важливою при тому розкладі, який є. А Славіку… хіба на гастролі їхати. У Парламенті не потрібен – тож залишається тільки »лабати«.

Більше про перспективи опозиції у новій Верховній Раді, про причини та наслідки об’єднання партій Порошенка та Медведчука в опозицію до Зеленського читайте у статті: »Нарешті разом“.

ІА "Вголос": НОВИНИ