Під час книжкового ярмарку продавці стенду видавництва #книголав подарували новому Президенту України книгу під назвою «Політика для початківців». Що це було: презент чи жарт, в інтерв'ю виданню «Iod.media» пояснила співвласниця видавництва Світлана Павелецька.

«Президент був на «Арсеналі» і опинився біля нашого стенду. Дівчата (продавці видавництва. – ред.) вирішили, що хочуть передати подарунок. У Володимира двоє дітей. А книга «Політика для початківців» – наш новий дитячий бестселер», – зазначила вона.

На питання про те, як відреагував Глава Держави, представник видавництва відповіла, що «з радістю. Як же ще реагувати на подарунки?».

Зеленський із гумором сприйняв такий подарунок: засміявся і взяв книгу.

Натомість користувачі Facebook під опублікованим відео на сторінці #книголав розглядають подібний жест представників видавництва як «тролінг» Президента і некоректний подарунок.

«Політика для початків» – книга, перекладена з англійської та видана у 2019 році. Вона написана простою мовою для підлітків і пояснює інформацію про політичні системи, ідеології, правління в країні.

Нагадаємо, 23 травня Президент України Володимир Зеленський завітав на книжковий ярмарок, що проходив у Києві 22-26 травня. На ярмарку він купив «Кобзар».

ІА "Вголос": НОВИНИ