Рашисти продовжують наступ на Маріуполь, обстрілюючи мирне населення та блокуючи «зелені коридори» для виїзду цивільних. Проте серце Азова й далі стоїть. З поміж підрозділів Збройних сил, Нацгвардії та тероборони сьогодні особливо відзначився полк спеціального призначення НГУ «Азов», який розгромив бронетанкову групу окупантів.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко з посиланням на пресслужбу полку особливого призначення. 

«Результат роботи бійців полку Азов. Багато знищеної російської бронетехніки та особового складу. Також до нас потрапила документація ворога з поіменним списком підрозділу та адресами їх проживання. А на росії знову скажуть, що втрат немає», - цитує журналістів представників одного з найбільш боєздатних з'єднань у всій Національній Гвардії України.

На підтвердження цих слів пресслужба «Азова» оприлюднила фото знищенної та захопленої військової техніки рашистів.   

Згодом представники полку спеціального призначення оприлюднили такоє фото документів російських військових, які потрапили до рук бійців Національної Гвардії після розгрому бронетанкової групи московитів. 

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", учора, 6-го березня, сили загону спеціального призначення Національної гвардії України під Маріуполем було провели контратаку, в результаті якої знищено 3 ворожі танки, 4 БМП, 2 Тигра, близько тридцяти окупантів. Двоє московитів потрапили в полон.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ