Полковника СБУ «Альфа» Андрія Расюка було затримано з підозрою на в підготовці вбивства генерала Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на замовлення колишнього заступника Служби безпеки Дмитра Нескромного.

Про це написав журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

Як зазначає журналіст, Расюк нібито збирався передати гроші за вбивство «правої руки» голови СБУ Івана Баканова - начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, який недавно отримав звання бригадного генерала.

У спецслужбі заявили, що вбивство начебто замовив колишній заступник Баканова Дмитро Нескромний, який перебував на посаді Головного управління по боротьбі з корупцією СБУ. Наразі його оголошено у розшук.

Бутусов також пояснив, що причиною для таких дій є боротьба між вищими чинами Служби безпеки за контроль над потоками коштів від «кришування» тіньового бізнесу. Журналіст зазначив, що на почату минулого року головним у «кришуванні» був Нескромний, але протягом останнього року всі сфери тіньового бізнесу СБУ підім'яв Андрій Наумов, який вважається близьким другом і «правою рукою» голови СБУ Івана Баканова.

В СБУ наразі не підтвердили інформацію щодо затримання Наумова.

Читайте більше новин України та світу на Вголосі:

[media=78409,78411,78412,78414]

ІА "Вголос": НОВИНИ