Польські перевізники планують проведення тривалої акції, яка може розпочатися з 3 листопада 2023 року.

Під час акції вони мають намір блокувати рух вантажного транспорту, що слідуватиме через українсько-польський кордон у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». Ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд.
Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби.
Зазначається, що органи державної влади України вживають всіх можливих заходів для нормалізації транскордонного руху. Зокрема Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури ініціювало зустріч з усіма залученими сторонами щодо забезпечення належного пропуску через кордон транспорту.
"Просимо громадян та перевізників, які планують перетинати кордон з Польщею, врахувати цю інформацію. У той же час, за наявними даними від польських колег, організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам, транспортним засобам, що перевозять гуманітарну допомогу, швидкопсувні вантажі  а також легковому транспорту", - йдеться у повідомленні.
Ситуацію у пунктах пропуску можна відстежувати на офіційному веб-сайті Держприкордонслужби, а також на сторінці у Telegram та сторінці Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook.
 
Читайте також:
На кордоні з Польщею перестав працювати пункт пропуску
Переобладнав мікроавтобус щоб переправляти «ухилянтів» через кордон: на Львівщині затримано зловмисника (фото)
Заховали під одягом: на Львівщині подружжя намагалося вивезти 6 млн гривень (фото)

ІА "Вголос": НОВИНИ