Про це повідомив Міністр оборони України генерал армії України Полторак, повідомляє Урядовий портал.

Ця програма принципово відрізнятиметься від попередніх, у ній реалізований абсолютно інший підхід. Її розробкою фахівці оборонного відомства займалися спільно з партнерами з Великої Британії.

За словами Полторака, на даний час триває робота щодо створення типових комплексних військових містечок.

«Таких комплексів ми у цьому році плануємо збудувати три: в Дачному Одеської області, Черкаському Дніпропетровської області – безпосередньо на полігоні, щоб була можливість проводити навчання, а також на полігоні Широкий Лан, де будівництво вже почалося», – повідомив генерал армії України Степан Полторак. 

Як зауважив глава оборонного відомства, на Одещині планується будувати декілька об’єктів. Зокрема, цього року планується здати в експлуатацію 80-квартирний будинок, виділені кошти на будівництво Штабу Військово-Морських Сил, а також створення бази Військово-Морських Сил.

«На території вже створений  ліцей та інститут Військово-Морських Сил, буде Штаб, підрозділи забезпечення, а також навчальний центр і кілька будинків для забезпечення житлом військовослужбовців», – повідомив Степан Полторак.

Міністр оборони також поінформував про плани цього року завершити ремонт гуртожитку для розміщення 400 військовослужбовців в Одесі.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ