В Америці добігло кінця життя одного з найвидатніших діячів руху гіпі 60-х років, музиканта і поета, автора багатьох хітів культового рок-гурту Grateful Dead – Роберта Гантера.

Про сумну звістку з посиланням на сім’ю музиканта повідомив THR.

Причини смерті не уточнюються, але сім'я Гантера розповіла, що він пішов із життя мирно, у себе вдома, оточений любов'ю, а дружина Морін тримала його в цей момент за руку, пише The Hollywood Reporter.

Життя відомого музиканта і поета добігло кінця на 79-му році його життя.

«Нехай фанати, які любили і підтримували його всі ці роки, втішаться тим, що його слова залишаються з нами, і в цьому сенсі він назавжди серед нас. Давайте разом сфарбуємо ці сумні дні, слухаючи музику», – звернулася до шанувальників дружина покійного Морін, процитувавши баладу Ripple, написану Робертом для Grateful Dead: «Нехай пісні наповнять повітря».

Роберт Гантер народився 23 червня 1941 року в Каліфорнії. В кінці 1960-х він був однією з ключових фігур в русі гіпі на Західному узбережжі США. Тоді ж Гантер подружився зі співаком і гітаристом Джеррі Гарсія – фронтменом рок-гурту Grateful Dead.

Нагадаємо, у столиці Франції помер всесвітньовідомий актор. Французький актор Шарль Жерар помер у віці 92 років в одній з лікарень Парижа.

ІА "Вголос": НОВИНИ