Основна мета закону про олігархів – знищити опозиційні фінансові та політичні групи, які можуть становити загрозу для президента Зеленського та олігархів, які за ним стоять

Прийнявши популістичний закон про олігархів, влада розпочала наступні вибори.

Таку думку у прямому ефірі проєкту «Говорить великий Львів» на телеканалі NTA висловив депутат Львівської обласної ради Тарас Чолій.

«Популістичним законом про олігархів починаються наступні вибори. Президент Зеленський відбув на своїй посаді фактично половину терміну. Його рейтинг сьогодні є у два рази нижчий. У наступні роки він ще буде падати. Тому основна мета цього закону – знищити ті фінансові та політичні групи, які є сьогодні в опозиції, або які можуть становити загрозу персонально для президента Зеленського та олігархів, які за ним стоять», – сказав гість програми.

Відтак, додав депутат ЛОР, влада, прийнявши закон про боротьбу з олігархами, офіційно розпочала «зачистку» політичного поля та медіа,

«Це все прогнозовано. І я думаю, що пройде не так багато часу як ми побачимо, що це був черговий фейк. А країна в результаті цього котиться до авторитаризму», – акцентував Ігор Тарас Чолій.

Нагадаємо, 23 вересня Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт Володимира Зеленського про олігархів. Законопроєкт підтримали 279 народних обранців.

Більшість голосів за закон віддала партія “Слуга народу” – 229, “За майбутнє” – 18, Довіра – 15, “Голос” – 11.

Напередодні Комітет Верховної Ради з нацбезпеки і оборони підтримав до другого читання законопроєкт Зеленського про олігархів. Зі 1271 поправки до закону врахували всього 13.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ