Відома українська авіакомпанія SkyUp запускає ще один - новий - рейс зі Львова до Туреччини. Про це інформує пресслужба компанії.

Відомо, що в SkyUp вирішили додати рейс на популярний напрямок серед українських туристів. Зі Львова буде доступний рейс до Бодрума, а з Києва – до Даламана.

Зазначимо, літак Львів-Бодрум-Львів виконуватиме рейси двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю.

Скільки коштуватимуть авіаквитки на рейс до Туреччини:

Зі Львова до Бодрума ціна квитків стартуватиме від 2 тисяч 003 гривень, а за квиток з Бодрума до Львова доведеться викласти від 2 тисяч 028 гривень.

Ситуація з COVID-19 у Туреччині:

У середині травня Туреччина скасувала обов’язкову наявність ПЛР-тестів для туристів, які летять з України. Незважаючи на це, згодом ситуація погіршилась. З 1 червня для потрапляння в країну знову необхідно пройти ПЛР-тест.

Як потрапити в Туреччину:

Як інформує «24tv», щоб потрапити в Туреччину за 72 години до вильоту потрібно зайти на сайт Міністерства охорони здоров’я Туреччини та заповнити електронну анкету. Далі слід її видрукувати або ж зберегти на телефон. Перед посадкою на рейс анкету необхідно показати представнику авіакомпанії.

Турист повинен мати негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше, ніж за три доби до прибуття. Також приймають експрес-тести на антиген, якщо вони зроблені за 48 годин до прибуття.

Українці, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19 можуть не надавати результати тестування. Якщо ви упродовж останніх 6 місяців хворіли на коронавірус, то теж можна продемонструвати відповідну довідку.

Нагадаємо, на початку липня популярна українська авіакомпанія SkyUp запускає новий рейс зі Львова. З 5 липня почне курсувати літак за маршрутом Львів-Баку. Рейси до столиці Азербайджану виконуватимуть один раз на тиждень.

Читайте більше новин ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ