У львівському госпіталі зараз перебуває одинадцять поранених бійців. Один – у важкому стані, десять у стані середньої важкості та легкої.

Про це сьогодні, 25 лютого, повідомив директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА Орест Чемерис.

За його словами, четверо поранених отримали поранення вчора під час обстрілів Нової Калинівки та Бродів. І ще сім бійців доставили з Рівненської області. Вони отримали поранення під час нападу на аеропорт у Рівному.

Орест Чемерис зауважив, що поранених пацієнтів у цивільних закладах охорони здоров’я немає.

Він також наголосив, що госпіталізація мешканців Львівщини відбувається тільки за життєво необхідними показаннями

За його словами, всі заклади медицини області працюють відповідно до вимог воєнного стану.

«Ми госпіталізуємо до стаціонару тільки тих, для кого відтермінування медичної допомоги може призвести до погіршення стану або й до смерті», - каже він.

Орест Чемерис запевнив, що всі медичні заклади мають достатню кількість медикаментів. А також максимально залучені до роботи хірурги, травматологи та урологи. Окрім того, операційні готові до роботи.

«Також сьогодні, коли лунали сирени,  пацієнти та медичний персонал евакуйовувалися в укриття, як цього і вимагають такі ситуації», - говорить він.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», вчора на Львівщині ворог обстріляв аеропорти в Кам’янці Бузькій, Новому Калинові та Бродах. Цивільне населення, на щастя, не постраждало.

ІА "Вголос": НОВИНИ