Еквадорські журналісти зняли, як п'ятий президент України Петро Порошенко разом зі своєю сім'єю сідали в літак у аеропорту міста Гуаякіль.

Про це інформує Telegram-канал «Картковий офіс».

Зокрема на ресурсі зазначають, що Порошенко із сім'єю вирішили негайно покинути яхту ARCHIMEDES після того, як  Telegram-канал опублікував матеріал про його відпочинок на ній. До слова, це одна із найдорожчих яхт у місцевості. Її вартість становить- £75 млн. Оренда коштує приблизно 350 тис. доларів на місяць

Літак із п'ятим президентом та його сім'єю на борту вирушив із аеропорту міста Кіто і мав летіти до Амстердаму через Панаму. Проте вже за годину він приземлився в Гуаякіль начебто для негайної санітарної очистки салону.

Зокрема перед вильотом із цього аеропорта сімейство Порошенків уважно вивчало асортимент кондитерських виробів у місцевому duty free. Також зазначається, що родина Порошенків спілкувалась російською мовою.

«Картковий офіс» інформує також про те, що під час поїздки до Еквадору п'ятий президент зустрівся із низкою місцевих посадовців та бізнесменів.

Згодом на каналі опублікували відео, яке зняв Максим Ярош із полку «Азов». На ньому воїн підходить до Петра Порошенка з дружиною, які летять першим класом з відпочинку на Галапагоських островах, що належать до Еквадору. Там він провів відпустку.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ