Львову потрібна нова, потужна, професійна, проукраїнська влада.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив п'ятий президент України Петро Порошенко.

«Дуже важливо, що представники трьох політичних сил, які отримали своє представництво у Львівській міській раді, підписали меморандум про співпрацю. Я хотів би подякувати »Варті«, яка запропонувала цей меморандум. Хотів би подякувати »Європейській солідарності«. Хотів би подякувати »Свободі«, яка поставила підпис під цим меморандумом. Вони зробили це задля розвитку громади. Молодці! Для розвитку громади, для гармонії стосунків дуже важливо, щоб міський голова діяв заодно з більшістю в міській раді, а не шукав проти неї захисту у »слуг«, їздячи на Банкову і поглиблюючи втручання Банкової у справи міста. І я наголошую: Олег Синютка — це професіоналізм, господарність, чесність, вирішення нагальних проблем міста і нагальних проблем людей. Учора під час дебатів ви бачили, що Олег досконало володіє всіма питаннями життєдіяльності львівського мегаполісу. Він має чітку стратегію розвитку Львова і всієї об'єднаної громади», - зазначив Петро Порошенко.

За словами лідера «Європейської солідарності», місцеві вибори відкрили перед Україною унікальний шанс продовжити розбудову держави:

«Маємо рухатися вперед в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на найкращий європейський досвід розвитку громад і продовжуючи послідовний вектор руху нашої держави, спрямований на повномасштабне членство нашої держави в Євросоюзі і НАТО. Ми, »Європейська солідарність«, постійно наголошуємо на великій політичній вазі місцевих виборів. Від їхніх результатів залежить не лише якість ваших доріг. Вибори 22 листопада - це про Україну. Про українську державність. І наша перемога на місцевих виборах - це перший крок до перемоги в усій Україні. Перемоги професіоналізму над дилетантизмом. Перемоги патріотизму над »какая разніца«. Перемоги європейського майбутнього над російсько-радянським минулим. І я вірю, що все в нас буде добре. Ми подолаємо і Ковід-19, і Зе-19. Тому, що ми разом!»

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ