Саме українці змушують політиків все-таки, рано чи пізно, виходити на той порядок денний, який потрібен суспільству. І тези, які сьогодні лунали увесь день, - це доводять.

У цьому переконаний депутат ЛМР від ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

«Коли я сьогодні дивився виступи влади, людей, які формують політику країну, то почув багато приємної риторики. Понад те, це були гасла, які ще 10 років тому  у виконанні «Свободи» називали неправильними. Нам казали: не треба рухати Крим, ми - братній народ, не треба рухати мову. Наші гасла старою політичної елітою вважалися дикими. Але що маємо сьогодні», - емоційно заявив депутат в ефірі святкового ефіру «Народного толк-шоу», що триває на телеканалі NTA.

Звісно, наголосив Мельничук, політики часто фальшиві і часто говорять не те, в що вірять, а що від них хочуть почути. Але нинішня тенденція – все-таки позитивна, бо це означає, що суспільство потребує проукраїнської позиції. І владі нікуди діватися – лише зважати на це.

«Порядок денний визначає українська нація та українське суспільство. І те, що на такому рівні ми чуємо таку риторику - це досягнення суспільства. Так, багато хто цим відверто спекулює, але запорука незалежності – це наша нація, яка навчилася направляти політиків, встановлювати червоні лінії», - додав Любомир Мельничук.

Також він одразу анонсував акцію, що пройде 28 серпня в Києві – перед зустріччю президента України Володимира Зеленського з президентом США Джо Байдена.

«Одна з червоних ліній, яку не можна переходити – здача суверенітету України. І цією акцією ми хочемо нагадати президенту про це», - наголосив представник ВО «Свободи».

ІА "Вголос": НОВИНИ