Одіозний заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий «здивував» своєю фаховістю та обізнаністю у питаннях, що стосуються дорожньо-транспортної інфраструктури міста.

У одному із своїх влогів, оприлюднених на власному Youtube-каналі, чиновник видав черговий «перл». Цього разу, посадовець з команди Садового розповів, що він не знає нічого стосовно стану львівських мостів та доріг.

Розмовляючи з київським урбаністом Дмитром Беспаловим, він зазначив, що у Львові не рахували, скільки коштів витрачається на дорожньо-транспортну інфраструктуру.

Також, виявляється, що представники департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР не проінформовані ні про загальний стан мостів, ні про те, коли вони можуть обвалитись.

«Я, наприклад, можу з соромом сказати, що навіть не знаю, які мости і коли заваляться у Львові... І це проблема. Якщо б я відповідав за стан мостів, то я розумію що це величезна проблема, і ніхто не знає. У всій адміністрації ніхто не знає, коли міст обвалиться...», - зазначив посадовець.
Додамо, що персона Андрія Білого вже не вперше потрапляє у епіцентр скандалу. До слова, львівського високопосадовця підозрюють у співпраці з російським олігархом Ігорем Чуркіним. А його батько Леонід Білий, за інформацією ЗМІ, є членом путінської «Єдіної Росії».

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ