Астропсихологиня Валентина Віттрок розповіла, яким знакам Зодіаку варто потурбуватися про те, аби влаштувати своє особисте життя, при цьому поквапитися це зробити.

Овен (21.03 — 20.04) Овни більшу частину року провели в складних життєвих умовах: присутність в знаку двох злих планет, Марса і Чорного Місяця (або Ліліт), значно ускладнило їх існування. І якщо Марс вийде з знака тільки на початку січня, то Чорна Місяць, яка як раз і відповідає в тому числі і за події в особистому житті, вже перейшла в знак Тельця, залишивши Овнів в спокої. Тому за час, що залишився до Нового року час вони цілком встигнуть налагодити своє особисте життя, не тільки зустрівши свою половинку, але і офіційно оформивши відносини з нею. Втім, поспішати з настільки радикальними рішеннями все ж не варто — цілком достатньо того, що представники знаку знайдуть свою долю.

Близнюки (22.05 — 21.06) Близнюкам, в знаку яких весь рік перебуває планета любові і краси Венера, сам бог велів зробити своє особисте життя на відмінно. Зірки з початку року обіцяли їм шарм і привабливість в очах протилежної статі і, як наслідок, доленосні зустрічі і яскраві романи, які цілком можуть завершитися щасливими і довготривалими відносинами. Так що, ті з представників знаку, які до сих були самотніми, швидше за все, вже встигли влаштувати своє особисте життя. Якщо ж комусь це поки що не вдалося, варто поквапитися: нинішній рік закінчується, а в наступному положення планет виявиться вже не настільки сприятливим для знайомств, шлюбів і романів.

Рак (22.06 — 22.07) Раки останнім часом розгубили більшу частину своїх друзів і ділових партнерів. Вони і самі розуміють, що, свідомо відмовляючись від спілкування з близькими їм людьми, чинять неправильно і необачно, але нічого не можуть з собою вдіяти — їх буквально несе на заборонний сигнал життєвого «світлофора». На щастя, це не означає, що все не може скластися з точністю до навпаки: представники знаку, яким вдасться зберегти відносини з коханою людиною, цілком можуть розраховувати на рішучий крок у вигляді пропозиції руки і серця з його боку. Так що варто поквапити події, тоді до кінця року на адресу представників знака ще встигне прозвучати марш Мендельсона.

Скорпіон (24.10 — 22.11) Скорпіони будуть багато в чому залежати від знаходження Урана в знаку Тельця, який стане визначати їхнє життя — як професійну, так і особисту — довгих сім років. Але оскільки нас зараз цікавить останнє, необхідно врахувати, що удача, що стосується відносин в протилежною статтю, вже вступила в силу. В останні два місяці року, що минає як самотні, так і сімейні представники знака ймовірно зіткнуться з людиною, який цілком і повністю переверне їхнє життя. Результатом може стати розставання з тим, з ким вони прожили багато років, і оформлення відносин з новим знайомим. Втім, цілком можливо, що розлучення не буде супроводжуватися нової зв'язком, але, як то кажуть, це зовсім інша історія.

Читайте більше актуальних новин про коронавірус від Вголосу:

ІА "Вголос": НОВИНИ