Через суттєве потепління вдень, об’єкти теплопостачання Львова працюють в економному режимі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради з посиланням на заступницю міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк.

«Цього тижня маємо суттєве підвищення температури повітря, тому об’єкти теплопостачання працюють на мінімальних параметрах. А саме: параметри роботи ТЕЦ-1 зменшено до мінімальних, а ті котельні, які працюють лише на подачу тепла, на день вимикаємо. Працюють лише ті котельні, які подають гарячу воду. Такий режим роботи з 09.00 год до 19.00 год. З 19.00 год котельні включаємо і підіймаємо параметри на ТЕЦ-1, адже ночі холодні», - каже вона.

Ірина Маруняк також зазначила, що в тих будинках, де є ІТП, подача тепла регулюється автоматично, і коли середньодобова температура сягає понад 8 градусів, ІТП відключається.

«Також нагадую: мешканці мають можливість самі регулювати подачу тепла у будинок. Для цього необхідно визначити відповідальну особу в будинку, яка буде закривати й відкривати подачу тепла», - розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, працівники департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР постійно моніторять температуру повітря, щоб приймати відповідні управлінські рішення. Про призупинення подачі тепла, наразі, не йдеться, адже на наступний тиждень прогнозують похолодання.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», на Львівщині відсьогодні рекомендують відновити роботу дитячих садочків.

ІА "Вголос": НОВИНИ