У минулі вихідні сильна злива підтопила кілька десятків дворових господарств у Рахівському районі, що у Закарпатській області. Про це повідомила прес-служба надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

Вже в суботу, 10 липня по обіді , оперативно-рятувальна служба зафіксувала підняття рівня води у місцевих потічках, що призвело до підтоплення обійсть,  житлових будинків та  автомобільних доріг. Надвечір вже підтопило 22 дворогосподарства та 3 підвальні приміщення житлових будинків.

  • смт Ясіня - на вул. Грушевського та Стебний підтоплено 20 дворогосподарств та 3-х підвальних приміщень житлових будинків;
  • с. Лазещина - підтоплено 2 дворогосподарства та 1 підвальне приміщення житлового будинку.
Окрім цього, відбувся вилив води на автошлях державного значення Н 09 «Мукачево-Рогатин-Львів» поблизу смт Ясіня протяжністю 30 м., висотою до 30 см. Проїзд було забезпечено по одній смузі руху.

Водяні потоки пошкодили дорожнє покриття по вул. Стебний в смт Ясіня та  дорогу місцевого значення (близько 35 м.) в с. Богдан. У вихідні від автомобільного сполучення були відрізані біля 400 дворогосподарств.

Відкачувати воду з господарств допомагали 14 рятувальників та 4 одиниці техніки .

«Вголос» писав про зливи, що підтопили Львів.

Водяні потоки залили вулиці Львова

ІА "Вголос": НОВИНИ