На Львівщині в 6-ох осіб, які нещодавно повернулися до України, підозрюють коронавірусний штам «Дельта».

Про це інформує Суспільне, передаючи слова директора обласного департаменту охорони здоров’я Ореста Чемериса. За словами посадовця четверо інфікованих повернулися до Львівщини з Росії. Ще двоє прилетіли з Великої Британії. Зауважимо, мова йде про громадян України. Наразі у всіх шести осіб підтвердили наявність вірусу COVID-19. Їхні аналізи відправили на перевірку до лабораторії, яка встановить, чи інфіковані шестеро мешканців Львівщини штампом «Дельта».

Разом з тим Орест Чемерис зауважив відносну стабільність ситуації з поширенням вірусу COVID-19, яка зараз є у Львівській області. За його словами, наразі в лікарнях Львівщини перебуває 142 пацієнти, інфіковані коронавірусом. Серед них 12 осіб перебувають у реанімаційному відділені, а ще троє під'єднанні до апарту ШВЛ.

Нагадаємо, минулої доби, 21 липня, на Львівщині зафіксували 24 нових випадків коронавірусу. Серед нових інфікованих 15 мешканців Львова.

Від початку пандемії у Львівській області зафіксували 137 тисяч 902 випадки коронавірусу. Вилікувалися від недуги 133 тис. 709 пацієнтів, а померли – 3 тисячі 676 людей.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ