У Києві правоохоронці розшукали безвісти зниклу 14-річну дівчинку з Львівщини.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Поліції Львівської області.

Мова йде про Катерину Шурдуб, яка зникла ще 2 вересня.

Про зникнення неповнолітньої розповіла правоохоронцям мама дівчинки ще 6 вересня. Так, жінка повідомила, що її донька пішла з дому 2 вересня близько 16.30. Після цього її бачили у кількох селах району, проте додому вона так і не повернулась.

До пошуків Катерини були залучені співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, нацгвардійці, рятувальники та волонтери. Застосовувались службові собаки та квадрокоптери - пошукові групи «прочісували» лісосмуги, оглядали водойми, опитували мешканців та ретельно вивчали записи камер відеоспостереження, які могли зафіксувати дівчинку.

Неповнолітню знайшли вчора ввечері співробітники Головного управління Національної поліції у місті Києві. Вона знаходилась на одній із заправних станцій у столиці. 

Варто зазначити, що при розмові з правоохоронцями, Катерина надавала про себе неправдиві відомості, зокрема сказала, що вона сирота.

Зараз загрози життю та здоров’ю розшуканої немає. З нею працюють співробітники ювенальної превенції  та психолог. Скоро дівчину привезуть у Львів.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ