У Львівській області поліція розшукала 12-річного Олега Козика та його 13-річного товариша Богдана Андріїва. Хлопці вчора зранку, 19 серпня, поїхали на велосипедах з дому і не повернулись.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, в четвер обоє хлопчиків поїхали зранку на велосипедах подорожувати. Вони взяли зі собою намет, 2 спальника та теплі речі.

На Стрийщині зникли:

Козик Олег Юрійович - одягнутий у чорні шорти, білу футболку, чорну кепку з червоним козирком, взутий у босоніжки. Їздить на велосипеді синього кольору з написом «КОЛЬТ».

Андріїв Богдан Мирославович - одягнутий у червону футболку, на голові – біла кепка. Має чорний рюкзак, чорну спортивну сумку зі сріблястою вставкою. Їде на велосипеді гірського типу світлого кольору. 

До розшуку дітей були залучені співробітники Стрийського районного управління поліції та інших територіальних підрозділів поліції, а також ювенальні поліцейські, кінологи та працівники інших служб поліції Львівщини. 

Вже сьогодні зранку, близько 10.00, розшукуваних підлітків знайшли поблизу села Дроговиж, що неподалік міста Миколаїв.

З юнаками все добре, жодних протиправних дій щодо них скоєно не було. Поліцейські передали дітей родичам. З батьками та хлопцями проводяться профілактичні бесіди.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ