Ко­ли су­ма сяг­ну­ла по­над 95 ти­сяч гри­вень, по­тер­пі­лий по­мі­тив, що з його ос­новно­го ра­хун­ку бу­ло зня­то 8000 гри­вень в якос­ті від­сотків за кре­дит.

У Кам’ян­ці-По­діль­сько­му Хмель­ницької об­ласті суд ви­ніс ви­рок пра­ців­ни­ці бан­ку, яка прив­ласни­ла кре­дит­ні кош­ти пос­тій­но­го клі­єн­та. Злов­мисни­ця від­кри­ла на ім’я по­тер­пі­ло­го кре­дит­ну кар­тку з лі­мі­том у 100 ти­сяч гри­вень та впро­довж двох мі­ся­ців зня­ла з неї май­же всю су­му.

Про це по­ві­дом­ляє Кам’янець­-По­діль­ське район­не уп­равлін­ня по­лі­ції.

По­дія ста­лась 29 січ­ня 2020 ро­ку в од­но­му із бан­ківсь­ких від­ді­лень Кам’ян­ця-По­діль­сько­го. Фі­гу­ран­тка пра­цю­ва­ла на по­са­ді го­лов­но­го еко­но­міс­та бан­ку та бу­ла упов­но­ва­же­на здій­сню­ва­ти бан­ківсь­кі опе­ра­ції.

«То­го дня во­на від­кри­ла на імʼя пос­тій­но­го клі­єн­та бан­ку кре­дит­ку, на якій бу­ла дос­тупна су­ма у роз­мі­рі 100 ти­сяч гри­вень. Аби чо­ло­вік не діз­нався про рух кош­тів, злов­мисни­ця зак­рі­пи­ла ра­ху­нок за влас­ним но­ме­ром те­ле­фо­ну. Піс­ля за­вер­шення фор­му­ван­ня кре­дит­ної спра­ви, жін­ка впро­довж двох мі­ся­ців зні­ма­ла го­тів­ку в різ­них бан­ко­ма­тах міс­та», — по­ві­дом­ляє Кам’янець­-По­діль­ське район­не уп­равлін­ня по­лі­ції.

Ко­ли су­ма сяг­ну­ла по­над 95 ти­сяч гри­вень, по­тер­пі­лий по­мі­тив, що з його ос­новно­го ра­хун­ку бу­ло зня­то 8000 гри­вень в якос­ті від­сотків за кре­дит. Звер­нувшись до бан­ку, чо­ло­вік зро­зу­мів, що на його ім’я не­за­кон­но офор­мле­но по­зи­ку.

По­лі­цей­ські вста­но­ви­ли, що до неп­ра­во­мір­них дій при­чет­на пра­ців­ни­ця бан­ку. На­ра­зі суд роз­гля­нув спра­ву та ви­ніс злов­мисни­ці ви­рок у ви­ді іс­пи­то­во­го стро­ку на один рік.

ІА "Вголос": НОВИНИ