Львів'янка, керівниця банку, привласнила понад 1 млн 300 тис грн з рахунків вкладників. Жінку оголосили в міжнародний розшук.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура.

54-річна жінка протягом 2010-2013 років працювала керівником відділу одного із банків Львова. Зловмисниця організувала схему привласнення депозитних коштів вкладників.

«Фігурантка вносила недостовірні відомості до електронної системи банку, зокрема підроблені заяви про дострокове розірвання клієнтами строкових договорів депозиту. Після чого давала вказівку касиру установи видати їй готівку, яка знаходилась на рахунках вкладників», – розповіли у прокуратурі.

Правопорушниці загрожує покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також позбавлено права обіймати посади, пов’язані з фінансово-банківською діяльністю строком на 3 роки.

Нагадаємо, у Львові працівниця банку підозрюється у привласненні майже 2 млн грн. За даними слідства, жінка, перебуваючи на посаді завідувачки відділу одного із банків Львова, маючи доступ до сховища цінностей, впродовж січня-лютого 2019 року заволоділа понад 1,9 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ