Два дні тому до Дніпровського управління поліції звернулася місцева мешканка із заявою про те, що пішов із дому та не повернувся її 13-річний син й на зв'язок не виходить.

Про це інформує Нацполіція Києва.

За словами старшого інспектора ювенальної превенції Дніпровського управління поліції Олексія Крупені, оскільки раніше хлопець неодноразово втікав із дому, правоохоронці по всій Україні розіслали орієнтування з його прикметами.

«Ми отримали повідомлення від колег із Одеської області про те, що на трасі вони зупинили хлопця, який пішки йшов до міста та за описом виявився схожим на київського втікача. Після перевірки інформація підтвердилася, а відтак неповнолітнього зараз повертаємо назад у Київ. Нам свій вчинок він пояснив тим, що поїхав із дому на заробітки і вирушив до Чорного моря «автостопом», – зазначають у поліції.

На щастя, на час відсутності вдома жодних протиправних дій відносно хлопця не вчинялося. Правоохоронці підлітка попередили щодо наслідків скоєння необдуманих вчинків.

А батьки будуть притягнені до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дитини.

Раніше повідомлялося, що на Буковині 200 правоохоронців 6 годин шукали зниклого дворічного малюка.

ІА "Вголос": НОВИНИ