Київські правоохоронці здійснюють досудове розслідування у карному провадженні за фактом шахрайства з грішми, які так і виплатила на користь дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» адміністрація столичного ФК «Динамо» за трансфер Андрія Ярмоленка до німецького клубу «Боруссія». Про це повідомляють УНН із посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Йдеться, зокрема, про кримінальне провадження № 42018100000000411 від 21 березня 2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України (заволодіння, шляхом обману, грошовими коштами у великих розмірах. — Ред.).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції у місті Києві.

«Зараз проводять невідкладні слідчі та процесуальні дії з метою подальшого повідомлення про підозру особам, які вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України», — розповіли правоохоронці.

За рік слідства, в НПУ не можуть назвати ні підозрюваних, ні винних. Хоча керівництво «Динамо» у цьому проваджені вже допитували.

Як повідомляв «Вголос», раніше Ярмоленко повідомив своїм прихильникам приємну звістку.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ