На Львівщині викрили на хабарі посадовця одного із підрозділів держпідприємства «Львіввугілля». Він вимагав та одержав неправомірну вигоду.

Про це інформує пресслужба прокуратури Львівської області.

Слідство встановило, що заступник директора «Львіввугілля» вимагав 37 тисяч гривень. За вказану суму він обіцяв укласти договір та не чинити перешкоди у виконанні постачання чорної породи.

Чоловіка затримали під час отримання другої частини хабара – 25 тисяч гривень. Наразі тривають слідчі дії. Найближчим часом заступника директора одного із територіальних підрозділів «Львіввугілля» відсторонять від посади. Йому оголосять про підозру та оберуть запобіжний захід.

Також правоохоронці встановлюють причетність до протиправної діяльності інших осіб державного підприємства вугільної промисловості. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Вголос", представники Служби безпеки спільно з правоохоронцями затримали на хабарі очільника державного підприємства, що спеціалізується на добуванні природніх ресурсів. За 10 500 гривень посадовець обіцяв безперешкодно укласти договір з завантаження, постачання та відпуску вапняку з підприємства.

ІА "Вголос": НОВИНИ