Українська співачка Ані Лорак, яка працює та живе в Росії, поділилася секретами стрункості фігури.

Про це вона розповіла у коментарі GRAZIA.

За словами артистки, їй довелося відмовитися від декількох продуктів, які не приносять ніякої користі для організму.

Мова йде про сіль, білий хліб, цукор, велику кількість копчених продуктів та консервації.

Ані Лорак зазначила, що вранці вона вживає варені яйця з салатом, а на обід – бульйон, після – курку або рибу, але обов'язково з овочами. Найменше співачка харчується ввечері, це переважно легка їжа.

Артистка наголосила, що такий раціон їй підібрав дієтолог. Експерт розповів жінці про правило «екватора».

Нагадуємо, скандальна Ані Лорак гучно відзначила день народження доньки.

ІА "Вголос": НОВИНИ