Про це повідомляє Футбол 24

Переможця виявити не вдалося, не дивлячись на червону картку Приймака у першому таймі. На гол львів'янина Адамюка влучним пострілом відповів Євген Пасіч.

«Львів» цікавіше провів перший тайм, більше контролюючи м'яч та створивши більше гострих моментів, ніж суперник, хоча по ударам у площину воріт була рівність. «Олімпік» більше зосереджувався на контратаках, одна з яких призвела до втрати у стані суперника: на 39-й хвилині Приймак зачепив Балашова, а той з галасливим матюком на вустах впав на газон. Це був зрив атаки та жовта картка, яка стала для Приймака другою. «Львів» залишився у меншості.

Тим не менш, у другому таймі саме львів'яни були близькими до перемоги. Гості продовжували частіше бити по воротах і, зрештою, добилися свого – на 68-й хвилині Володимир Адамюк з передачі Сергія Вороніна вивів гостей уперед. «Олімпік» у відповідь тиснув та довів контроль м'яча до непристойних 70% ігрового часу, однак відзначитися забитим м'ячем довго не міг. Коли вже здавалося, що «Львів» здобуде виїзну перемогу, Євген Пасіч несподівано пробив з-а меж штрафного. Удар на 87-й хвилині вийшов потужним – Бандура не зміг його взяти. 1:1 – саме з таким рахунком завершився даний матч.

Таким чином, «Олімпік» та «Львів» набрали по одному очку. Донеччани залишаються на 4-й сходинці в турнірній таблиці з 5 очками, а львів'яни – на 6-й позиції з 4 очками.

Чемпіонат України 2018/2019, 4-й тур

«Олмпік» – «Львів» – 1:1

Голи: Пасіч, 87 – Адамюк, 68

Вилучення: Приймак, 39 (друга жовта)

ІА "Вголос": НОВИНИ