Львівський футбольний клуб «Рух» поки що не може домовитися з керівництвом «Арени Львів» про проведення футбольних матчів Української прем’єр-ліги на головній футбольній споруді Західної України.

Про це розповів Президент ФК «Рух» Григорій Козловський у великому інтерв’ю, в якому підвів підсумки сезону 2020/21 в УПЛ.

Ми дуже хочемо грати на «Арені Львів», але директоркою стадіону є людина, яка не дуже розуміє, що таке футбол, але, напевно, є хорошим менеджером, оскільки її поставили на цю посаду, – зауважив він. – Але думаю, що їй таки доведеться усвідомити, що таке футбол для Львова.
За словами Козловського, зараз тривають непрості перемовини з керівництвом стадіону, однак точки дотику в цьому питанні наразі знайти не вдається.
Хтось хоче похоронити «Арену Львів», щоби там проводити чемпіонат зі стрільби з лука та зібрання баптистів, – додав Григорій Козловський. – Насправді ж цей стадіон існує, щоби там грати футбол, і на матчі приходили люди, а не реалізовувалися чиїсь амбіції.
На переконання Президента «Руху», «Ареною Львів» має керувати футбольна людина.
План Б для нас? Завжди може прийти інша людина на посаду керівника стадіону. Ми ж грати будемо на «Арені Львів». Це і є наш план Б. З тим керівництвом, що є зараз, чи без нього, – підсумував Григорій Козловський.
Нагадаємо, що у грудні минулого року директоркою «Арени Львів», яка перебуває у підпорядкуванні Міністерства молоді та спорту України, призначили 32-річну киянку Ольгу Манько. На цій посаді вона замінила львів’янина Юрія Майбороду.

Раніше Ольга Манько очолювала концерн «Медіа управління», керувала Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», була директором телеканалу TBi, який згодом став банкрутом. 2014-го року балотувалась до Верховної Ради, але не пройшла. У Київській обласній раді входила у фракцію «Фронту змін».

Колишній директор «Арени Львів» Юрій Майборода неодноразово розповідав про фінансові проблеми, з якими зіткнувся стадіон через карантин. Через це борги стадіону вимірювалися вже мільйонами гривень.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ