Поблизу Львова 8 січня 42-річний водій Audi 80 не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. Патрульні виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. На вимогу поліцейських чоловік пред‘явив посвідчення водія, яке мало очевидні ознаки підробки.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області.

Вдень 8 січня патрульні отримали повідомлення про те, що на автодорозі Західний обхід міста Львова трапилася автопригода. Водій на Audi 80 не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. Спілкуючись із 42-річним керманичем патрульні виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Він пройшов перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,84 проміле.
На вимогу поліцейських чоловік пред‘явив посвідчення водія, яке мало очевидні ознаки підробки, а саме: відсутність мікродруку і водяних знаків та неіснуюча серія документа згідно з інформаційними базами. Керманич зізнався, що придбав його через соцмережі.
На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП. Також, чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ст. 385 (Підробка документів) КК України.

ІА "Вголос": НОВИНИ