У районі Мар’їнки Донецької області ввечері 30 березня військовослужбовці прикордонного підрозділу зірвали спробу здійснення російськими загарбниками прихованої атаки на позиції українських захисників.

Про це Державна прикордонна служба України повідомляє у Фейсбуці.

«Прикордонники виявили ворожу піхоту, яка приховано просувалася в напрямку позиції бійців Збройних сил України. Військовослужбовці Держприкордонслужби гостинно пригостили загарбників вогнем з автоматичних гранатометів і кулеметів. Після цього ворог заліг навічно», - ідеться в повідомленні.

За даними ДПСУ, від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну російські війська атакували згаданий прикордонний підрозділ майже 40 разів, зокрема артилерією, мінометами, піхотою, танками й авіацією.

Попри це, прикордонники разом із побратимами з інших складових Сил оборони України мужньо тримають свої позиції та наносять противнику значних втрат у живій силі й бронетехніці.

Нагадаємо, у Білорусі помітили близько ста одиниць російської техніки, яка рухалась вглиб країни зі сторони Чорнобильської зони.

ІА "Вголос": НОВИНИ