Інцидент трапився сьогодні, 26 грудня, у Верховинському районі на Івано-Франківщині. 21-річна дівчина зі Львова під час прогулянки горами травмувала праву ногу, і працівники місцевого ДСНС змогли оперативну спустити дівчину на рівнину та передати медикам.

Про це інформує головне управління ДСНС Івано-Франківської області на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 

"26 грудня о 17:05 до чергового пошуково-рятувального відділення смт. Верховина , поступило повідомлення від жителя міста Коломия про те, що на полонині Смотрич травмувалась двадцятиоднорічна туристка зі Львівщини", - повідомляють рятувальники.

На допомогу дівчині одразу ж вирушили 5 рятувальників Верховинського пошуково-рятувального відділення,які о 19:50 прибули до постраждалої, провели огляд та надали домедичну допомогу. Зокрема працівники ДСНС  наклали шину на праву нижню кінцівку, та транспортували потерпілу дівчину за допомогою багатофункціональних нош в село Дземброня Верховинського району, де передали травмовану туристку працівникам екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, як писав "Вголос", у неділю, 26 грудня, та в понеділок, 27 грудня, у високогір'ях Закарпатської області існує небезпека сходження лавин.

ІА "Вголос": НОВИНИ