На Львівщині викрили раніше неодноразово судимого зловмисника, який у шахрайський спосіб видурив у львів’янки значну суму коштів.

 

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Як відомо, 83-річна пенсіонерка передала незнайомцю, який представився лікарем, 147 тисяч гривень та 800 доларів США нібито для проведення термінової операції її доньці, яка, за словами зловмисника, отримала травми внаслідок ДТП.

Невідомий чоловік зателефонував до потерпілої, представився лікарем та повідомив, що її донька потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, отримала травми і для проведення їй термінової операції необхідні гроші.

Пенсіонерка повірила у цю вигадану історію і надалі до неї додому приїхав незнайомець, якому вона передала кошти у сумі 147 тисяч гривень та 800 доларів США. Проте, невдовзі жінка з’ясувала, що в аварію її донька не потрапляла, а насправді вона стала жертвою шахрая.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 44-річний львів’янин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ