[media=94048,94049,94051,94052,94054,94055] 

Про це сьогодні під час прес-конференції заявила директор конкурсу «Міс Львів» Вікторія Никифорець, передає кореспондент «Вголосу».

За її словами, конкурс вже давно вийшов за рамки просто конкурсу краси. Сьогодні це проект, який все більше уваги приділяє соціальній складовій. «Самої краси сьогодні недостатньо. Тому ми намагаємося більше уваги приділяти соціальним проектам, бо хочемо бути корисними для країни», – наголосила Вікторія Никифорець.

Директор конкурсу також запевнила, що «Міс Львів» є платформою для ідейних, активних, дієвих, молодих дівчат, які силою своєї краси, молодості та доброти прагнуть змінити життя реальних людей.

«Цього року разом з громадською організацією «Розвиток громади» ми реалізували соціальний проект «Подаруй дитині мрію». Наші дівчата відвідали дитячі інтернати, побували в лікарнях для онкохворих, будинках для престарілих, притулках для тварин. За результатами проведеної роботи спеціальну стрічку «Міс Добре Серце» отримає та дівчина, яка, на нашу думку, найкраще себе проявила в реалізації соціальних ініціатив», – пояснила Вікторія Никифорець.

Своєю чергою, голова ГО «Розвиток громади» Андрій Болюбаш запевнив, що усі учасниці конкурсу краси перейнялися турботою про дітей і з серцем та душею працювали задля реалізації різних проектів.

«Краса заради миру – це прекрасно. Однак наш конкурс має соціальний посил. Всі ми знаємо, що сьогодні наша держава переживає нелегкі часи, і тому акцентувати увагу лише на вроді не маємо права. Водночас і відмовлятися від конкурсу також. Тому вирішили бути відкритими для всіх і готові допомагати тим, кому це потрібно», – запевнив Андрій Болюбаш.

Він також додав, що днями красуні взяли участь у благодійному проекті, зібрані кошти з якого будуть скеровані на потреби військових.

Під час прес-конференції організатори «Міс Львів» повідомили про те, що одразу після фінальної частини на сайті конкурсу розпочне свою роботу проект «Платформа соціальних ініціатив». Його мета полягає в тому, що кожен львів’янин, який має свою пропозицію чи ідею, корисну для жителів міста, може звернулися через сайт до оргкомітету і згодом її втілять у життя.

Фінал конкурсу розпочнеться 16 червня о 20:00 у Львівській опері. 

ІА "Вголос": НОВИНИ