Минулої неділі у центрі Львова, як писав «Вголос», трапився інцидент із приїжджими молодиками, що слухали російську музику у салоні свого «Рейндж ровера» на паркінгу біля пам'ятника А.Міцкевичу.

Через зауваження з боку львів'янина про недопустимість прослуховування такого репертуару, молоді люди влаштували розбірку і штовханину. 

Поліція Львівщини після того як затримала гостей і з'ясувала їхнє місце проживання, оформила протоколи про адмінпорушення, а військові вручили молодим людям повістки. Про це поліція повідомила у Фейсбук. 

Водій та пасажири автомобіля Range Rover, які наробили галасу у місті, отримали повістки
 
За словами поліції, найбільш зухвало поводився пасажир позашляховика. Патрульні 3-го батальйону зупинили цей транспортний засіб на вулиці Кульпарківській. Поліцейські встановили дані водія, ним виявився 26-річний мешканець Донецької області.
 
Окрім того, з'ясували, що агресивно поводився 20-річний мешканець міста Одеси. Осіб супроводили у Львівське районне управління поліції N°1. Там молодий чоловік отримав від дільничного протокол за хуліганські дії. Їх перевірили на причетність до ворога.
Після завершення усіх дій охоронцями правопорядку, водій та усі пасажири отримали повістки від військових.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ