Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Україна понад Усе» звертається щодо допомоги та сприяння військовим у підприємницькій діяльності після повернення з фронту.

Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Україна понад Усе», зазначає, що зіштовхнулась з проблемою, що держава не створила умови для повернення ветеранів до мирного життя, їх соціалізації та комфортного життя їхніх сімей. Рівень безробіття, на превеликий жаль, людей, що повернулись з фронту, тільки зростає, що негативно впливає на них та їхні сім’ї.

"У зв’язку з цим, звертаємось до Вас задля долучення до діючого проекту, що спрямований на соціалізацію військових, що повернулись з фронту, підтримку їхніх сімей, відновлення їхнього добробуту та повернення до мирного життя. Найкращим способом підтримки наших воїнів в такий період життя є долучення до діючого спільного проекту щодо здійснення ними власної підприємницької діяльності на базах діючих підприємств у різних сферах економіки, від виробництва до торгівлі, де перевагу в працевлаштуванні будуть мати ветерани, учасники війни проти росії та члени їх сімей", - зазначають в організації.

За словами команди організації, проект надання матеріально-технічного забезпечення, виробничих потужностей підприємств зможе вирішити гостру проблему по безробіттю ветеранів, допоможе їм в реабілітації та відновленню, а також забезпечить їхні сім’ї гідним рівнем життя. Відповідно, всі асоціації, організації, членами яких є підприємства України повинні долучитись до проекту.

Офіційне звернення громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Україна понад Усе»

ІА "Вголос": НОВИНИ