Правоохоронці повідомили одному з керівників регіональної філії «Львівської залізниці» про підозру в одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Як встановили правоохоронці, один з керівників регіональної філії «Львівської залізниці» неодноразово вимагав та одержував неправомірну вигоду від приватної особи за сприяння у незаконному придбанні будівельних матеріалів, а саме – щебеневої суміші, без укладання відповідних документів.
 
Загалом, за «допомогою» посадовця було незаконно реалізовано близько 270 кубічних метрів будівельних матеріалів, за що він отримав від «покупця» неправомірну вигоду. Правоохоронці викрили зловмисника під час одержання ним чергової частини коштів.
 
Як уточнили в управління СБУ у Львівській області, злочинна діяльність полягала в отриманні незаконної винагороди за продаж матеріалів, які використовувались для будівництва міжнародної залізничної колії.

 
Учасниками злочинної схеми були посадовці підрозділу регіональної філії. Керівники стратегічного об’єкта, які курували проведення ремонтних робіт на прикордонних залізничних сполученнях незаконно привласнювали будматеріали.
 
Така «схема» дала змогу чиновникам набивати свої кишені в умовах воєнного часу. А також могла призвести до надзвичайних ситуацій та порушення режиму функціонування сполучень міжнародної залізничної колії Хирів – Державний кордон.
 
 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ