Жителі мегаполісів більшу частину свого життя проводять на своїх робочих місцях. Важливо стежити за чистотою у всіх офісних приміщеннях, бо від цього залежить працездатність співробітників і стан їх здоров'я. Не всі компанії можуть дозволити утримувати у своєму штаті прибиральника. В цьому випадку можна звернутися за допомогою в клінінгові компанії, які на постійній основі будуть наводити чистоту в вашому офісі.

Різновиди клінінгу офісів

Головна особливість прибирання офісів Львів – повинно проводитися регулярно. Тільки так можливо підтримувати чистоту у приміщенні та забезпечувати його відповідність санітарним нормам. Виокремлюють такі види прибирання робочих приміщень:

  • Генеральне. Проводиться один раз в три місяці. Цей період може скорочуватися, якщо об'єкт знаходиться в промисловій зоні. У перелік робіт входить: мийка вікон, очищення усіх вертикальних та горизонтальних поверхонь, техніки, кімнати приймання їжі, санвузлів, ліквідація пилу з освітлювальних пристроїв, при наявності м` яких меблів - хімчистка.
  • Щоденне. Сюди входить вологе прибирання підлоги, протирання поверхонь столів, полиць, винос сміття, провітрювання. Завдяки цьому зменшується кількість пилу та інших мікрочастинок у повітрі, а значить знижується ризик алергічних та вірусних захворювань.
  • Прибирання після ремонту. Проводиться за додатковою угодою сторін. Займає більше часу, потребує наявності спеціальних засобів миття та техніки.

Нюанси щоденного прибирання

Для щоденного якісного клінінгу потрібно, щоб у робітників завжди були під рукою засоби для мийки, безпечні для людини, необхідний інвентар. Але це ще не все, найважливіше – це вільний простір без людей. Тому краще за все проводити прибирання до початку робочої зміни або після її закінчення. Так значно скоротиться час процедури та результат буде більш помітний.

Обов`язково перевірте, щоб прибиральниця мила різні поверхні різними ганчірками, щоб не розносити бруд з полу по робочих столах та інше.

Клінер повинен мати навички безпечної роботи з електрообладнанням, щоб не завдати шкоди собі та офісній техніці. 

Шукаєте надійного прибиральника в офіс? Тоді зайдіть на сайт клінінговой компанії Уборка 24 - https://uborka24.com.ua/ua/lviv. Перед початком співпраці наші менеджери складають технологічну карту прибирання, а потім підбирають персонал та необхідне обладнання. Усі працівники проходять інструктаж з техніки безпеки перед початком  роботи.

Чисте робоче місце здатне вдихнути сили та значно підвищити працездатність. Крім цього охайний, чистий офіс позитивно впливає на клієнтів та ділових партнерів.

ІА "Вголос": НОВИНИ