Півфінали чемпіонатів світу з футболу – це кульмінація турнірів, коли командам залишилось лише два кроки до чемпіонства.

Часто саме на цій стадії відбуваються найбільш драматичні зустрічі. Немало інтриг буде в півфіналах на мундіалі 2022 в Катарі. Основні з них:

  • Чи зможе Мессі отримати ще один шанс на виграш Кубку Світу?
  • Чи стане Марокко першою командою не з Європи і Південної Америки, якій вдалось вийти в фінал?
  • Чи буде повтор фіналу 2018 – Хорватія – Франція?
  • Чи знову доля матчу за участю хорватів вирішиться в серії пенальті?

Ці питання цікавлять фанатів футболу, а також тих, хто робить ставки на ЧС. Якщо ви плануєте робити прогноз на півфінал чемпіонату світу з футболу 2022, то радимо робити це в Паріматч. Букмекер пропонує багатий вибір ставок на півфінальні ігри і варіанти парі на інших ринках.

Хто виграє чемпіонат світу 2022 в Катарі ?

Перед початком півфіналів букмекерська компанія Parimatch пропонує наступні коефіцієнти на перемогу на ЧС-2022:

  • Франція – 2.10
  • Аргентина – 2.70
  • Хорватія – 8.0
  • Марокко – 10.50.

Зазначимо, що аж два півфіналіста ніколи не вигравали чемпіонат світу. Останній раз одразу дві команди-нечемпіони виходили в ½ ще в 2002-го. Марокканці – це взагалі дебютант півфіналів і перша команда з Африки, яка змогла дійти до цієї стадії на мундіалях.

За французів і аргентинців говорить історія і клас команд. Обидві збірні надіються взяти третю зірку. А «Ле Блю» претендують на друге поспіль чемпіонство. Лише двом командам за всю історію вдавалось захистити свій титул – Італії (1934, 1938) і Бразилії (1958, 1962). 

Звичайно, фінал Аргентина – Франція найбільш очікуваний, зважаючи на півфінальні пари. Це підтверджуються і коефіцієнтами в букмекерській конторі Паріматч. 

Прогнози і аналітика півфінальних матчів

Пропонуємо ознайомитись с з коротким аналізом півфінальних і коефіцієнтами на них в Parimatch.

Аргентина – Хорватія 

Актуальні коефіцієнти на гру (основний час):

  • Перемога аргентинців – 1.81
  • Нічия – 3.35
  • Перемога хорватів – 5.40

Обидві команди дуже мало поступаються останнім часом. У Аргентини 1 поразка за 41 останню гру, у хорватів – 1 за 20. Цілком вірогідно, що суперникам не вистачить 90 хвилин, щоб виявити переможця. Особливо, якщо зважати на статистику. Так хорвати в 7 із 8 останніх своїх ігор в плей-офф на ЧС і Євро доходили як мінімум до овертайму. Причому аж чотири рази – до серії пенальті. Аргентина ж, починаючи з 1990-го, лише раз обіграла європейську команду в основний час в плей-офф ЧС.

Паріматч пропонує коефіцієнт 5.20 на те, що доля гри вирішиться в серії пенальті. Саме в такий способі аргентинці виграли свої два останні півфінали на ЧС – в 1990-му і 2014-му.

Франція – Марокко 

Коефіцієнти на гру в букмекерській компанії Parimatch:

  • Перемога французів – 1.53
  • Нічия – 3.95
  • Марокко – 7.70

«На бумазі» в цій парі є виражений фаворит і аутсайдер. Французи грають максимально впевнено і навіть тимчасові втрати концентрацію по ходу гри їм не заважають. Клас, досвід – це явні козирі «Ле Блю» перед марокканцями, які дебютують на такій стадії на чемпіонату світу.

Тим не менш, у Марокко є свої козирі. Команда грає дуже організовано і вже залишила ні з чим чотири європейські топ-команди на турнірі – в плей-офф вони прийшли Іспанію і Португалію, а в групі набрали чотири очка в матчах с Хорватією і Бельгію. Причому ніхто з європейських збірних не зміг їм забити. Тому просто Франції не буде – один пропущений гол може їм дорого вартувати. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ