У Києві затримали правопорушника, котрий замінував торгово-розважальний центр. Хлопець програв у карти, а «замінування» було його так би мовити боргом.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Подія трапилася 15 лютого у Деснянському районі столиці. До поліції надійшло повідомлення про замінування торгового центру на вулиці Гната Хоткевича. На виклик негайно прибули профільні служби, які провели ретельний огляд приміщення та прилеглої території, евакуювали 800 осіб, проте у будівлі небезпечних речовин чи предметів не виявили.

Власника мобільного телефону, з якого повідомили про замінування, затримали. Ним виявився 18-річний уродженець Івано-Франківської області, який пояснив поліції, що повідомив про замінування після того, як програв у карти.

Слідчий відділ Деснянського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Як писав «Вголос», у Кривому Розі повідомили про замінування шести шкіл.

ІА "Вголос": НОВИНИ