Хлопець потрапив у лікарню зі 100% ураженням легень.

Як пише «Захід.нет», Василь Ромаха навчався на історичному факультеті Тернопільського національного педагогічного університету.

В одну із лікарень міста він потрапив з високою температурою. В медзакладі він пролікувався кілька днів, а після цього помер.

Тиждень тому він захворів на звичайну простуду, проте стан його здоров'я почав погіршуватись. 

Варто зазначити, що в Центрі профілактики хвороб поки не підтверджують інформацію, що Василь помер від ускладнень коронавірусу.

Відомо, що хлопець переїхав у 2020-му році з Нової Кам'янки, що на Львівщині, в Тернопіль. За словами декана університету, юнак брав активну участь у студентському житті та проводив багато різноманітних подій.

«Нам усім шкода, що така молода людина пішла з життя так рано. Він був цікавим і допитливим студентом. Попередньо, лікарі кажуть, що його раптова смерть могла бути спричинена як наслідок від ковіду. Окрім того, в нього була діагностована рідкісна хвороба легень», — розповів декан історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету Володимир Місько.

Нагадуємо, минулої доби, 30 січня, в Україні підтвердили 22 026 нових випадків коронавірусної хвороби. Загальна кількість інфікованих зросла до 4 064 495. Найбільше хворих виявили у Львівській, Хмельницькій та Житомирській областях.

ІА "Вголос": НОВИНИ