Російський пропагандист Володимир Соловйов емоційно висловився про українських вболівальників. В цьому ж випуску він назвав лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока нацистом.

Таку думку він озвучив під час випуску свого шоу «Соловьёв LIVE»

Спочатку пропагандисту не сподобалось те, що під час футзального матчу півфінальної стадії між збірними України та Росії, українські вболівальники співали «патріотичні» пісні та вигукували гасло «Слава Україні!»

"Що влаштували, українці? Що за ганьба? Ну, йде футзал. Половина українців про це вперше дізналися! Що ви на трибунах кричали? Скакали: «Хто не скаче, той москаль». Правильно Анатолій Шарій написав: це яка ганьба на весь світ. Ну от, бандерівські кричалки пішли. Ну і як? Допомогло? Вдули вас! Натягнули! А от це що: « Вбийте москалів»? Ви чули хоч раз такого роду пісеньку, щоб в нас з трибун кричали, що треба вбити москалів?" – з обуренням говорив Соловйов.

Він звинуватив світові ЗМІ в тому, що не показують «реальну» картину українського націоналізму. Тобто ненависть до росіян. Однак Соловйов не згадав відомий всьому світу хіт про Путіна, який лунав на стадіоні від українських вболівальників.

Після цього у пропагандиста «бомбануло» ще й від лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока. Він назвав його нацистом та звинуватив у тому, що саме він виховував українських вболівальників.

"Це що, люди? Але ці гуманоїди вже давно! Реально давно! Цих людей на повну виховував Тягнибок. При цьому покидька Тягнибока, який не приховує і повністю є нацистом. Я пам’ятаю його відео ще, напевно, зовсім недавно. Друзі, знайдіть відео, де Тягнибок каже, що ми будемо вбивати, як наші батьки і діди, жидів і москалів, і таке інше. Тепер його відмили, очистили. Нагадаю, що Тягнибок був одним із лідерів Майдану, і він тепер цілком серйозно розказує, як треба знищувати Росію", – емоційно заявив пропагандист.

https://youtu.be/QXqYwzWqlrg

Нагадаємо, нещодавно пропагандист Соловйов взяв інтерв'ю у самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка. Диктатор назвав президента Зеленського «безголовим» і додав, що українська влада «залежна у своїх рішеннях». Лукашенко також заявив, що заявив, що російський президент Володимир Путін пообіцяв йому звання полковника, але досі не зробив цього.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ