У соціальних мережах поширюють допис актора та коміка Алека Болдвіна, де він мимоволі визначив свою майбутню долю. Актор, який випадково застрелив українку Галину Гатчінс на зйомках фільму, 4 роки тому цікавилася почуттями людей, які скоюють вбивство.

Відповідну публікацію зірка розмістила у Twitter у 2017-у році, розмірковуючи над питанням поліцїейської жорсткості. На кадрах відео, яке розмістив Болдвін, видно поліцейського, який у момент затримання застрелив підозрюваного.

Відомо, що на відео офіцер поліції зіштовхнувся з правопорушником на парковці біля супермаркету. Коли коп помітив, що підозрюваний потягнувся до поясу за зброєю, то відкрив вогонь. В підсумку підозрюваний загинув. 






Статтю з відео, яка розповідає про трагедію, Алек поширив у своєму блозі, написавши, що йому цікаво, що відчуває людина, коли вбиває випадково.

"Цікаво, що відчуває людина, яка випадково вбиває", – поцікавився автор.

Моторошності посту додав той факт, що один з коментаторів побажав автору не хвилюватися, адже він скоро відчує це на собі. Люди, які знайшли ці слова після нещасного випадку на зйомках «Іржі», припустили, що цей твіт був пророчим.

Нагадаємо, відомий американський актор Алек Болдвін під час знімання фільму Rust у штаті Нью-Мексико випадково застрелив кінооператорку Галину Гатчинс. Загибла була громадянкою України, що підтвердило українське МЗС.

ІА "Вголос": НОВИНИ